Asuntohakemuksen täyttäminen

Hae vapaarahoitteista asuntoa täyttämällä sähköinen asuntohakemuslomake huolellisesti.

Asuntohakemuksella voit esittää toiveita, jotka liittyvät asunnon sijaintiin, kokoon, varusteluun ja vuokran suuruuteen. Jos tarjoamme sinulle asuntoa, teemme sen hakemuksessa olevien tietojen ja toiveiden perusteella. Siksi on tärkeää, että valitset toiveet huolellisesti.

Täytä hakemukseen kaikkien asuntoon muuttavien henkilöiden tiedot.

Sähköinen asuntohakemus aktivoituu heti lähettämisen jälkeen. Hakemus on voimassa kolme kuukautta, ja voit koska tahansa päivittää ja jatkaa sen voimassaoloaikaa hakijan verkkopalvelussa.

Otamme autopaikkatoiveesi huomioon, kun merkitset sen erityistoiveeksi. Autopaikkojen varaustilanne kuitenkin vaihtelee, ja siksi emme voi varmuudella luvata autopaikkaa.


Voit tarkentaa hakemustasi ja valita sille vain tietyt asunnot toivomiltasi alueilta klikkaamalla ”Näytä asunnot” -painiketta. Voit myös jättää valinnan tekemättä. Tällöin hakemuksesi kohdistuu kaikkiin alueen kohteisiin, joissa on toiveitasi vastaavia huoneistotyyppejä. Listassa näkyvät hakukriteereihisi sopivat asunnot. Huomioithan, että asunnot eivät ole heti vapaita.